Asociatia Romana pentru Propaganda si Istoria Aeronauticii (A.R.P.I.A) si asociatia „Suntem Romania!”, impreuna cu Hanul lui Manuc – sponsor si gazda a evenimentului – il vor serba, astazi, 5 februarie 2019, in cadrul unei festivitati aparte, pe aviatorul veteran, general de aviatie Ion Dobran, la cei 100 de ani pe care ii implineste.

Un adevarat simbol in viata al eroicelor lupte aeriene desfasurate de Armata Romana in al Doilea Razboi Mondial, Generalul Ion Dobran a acceptat sa-si celebreze implinirea varstei de 100 de ani impreuna cu membri Asociatiei si invitatii acesteia. Este o mare onoare si o mare mandrie pentru toti cei care vor fi prezenti, mult mai putini comparativ cu cei care ar fi vrut sa fie alaturi de dansul!

Cand i-a fost prezentata initiativa ARPIA, acum aproape o luna, pilotul de cariera, as al aviatiei, General Ion Dobran, in ciuda varstei, constient fiind ca va insemna totusi un efort deosebit din partea domniei sale, a decis ca va fi prezent impreuna cu familia sa la evenimentul atat de minutios pregatit.

Vor participa ministri, reprezentanti ai structurilor MApN si MAI, ai Aeroclubului Romaniei si ai altor institutii in directa legatura cu aviatia militara si civila, in frunte, desigur, cu Excelenta Sa Presedintele Romaniei.

Ne-am alaturat cu drag, echipa Hanului lui Manuc, acestui moment, si vom fi locatia eleganta, perfecta pentru un astfel de eveniment, asiguraand confortul necesar tuturor invitatilor si, mai ales, sarbatoritului.

Participantii se vor bucura si de o mica expozitie de machete de aviatie, iar pentru ca acest moment memorabil sa ramana in istoria asociatiei, totul se va imortaliza in fotografii si o filmare.

Spune-ne parerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicata