Aţi putea crede că vremea arcaşilor a trecut, însă nu este adevărat. Mai mulţi români se luptă să reînvie această activitate. În Capitală, se organizează o cupă de tir cu arcul tradiţional. Şi, de la an la an, competiţia atrage tot mai mulţi pasionaţi

Pareri de la cititori

 • Mugur spune:

  Foarte frumos!
  Dar, din pacate, daca in ziua de azi ai alt hobby in Romania in afara de fotbal si jocuri pe consola, esti un ciudat. Ce sa mai spun despre tir cu arcul: alt undeva in lume, tirul cu arcul e considerat un sport nobil, o activitate deosebita, care poate fi ridicata la nivel de arta! La noi, devii Marcu… si atat. Din care cauza, activitatile de acest gen raman apanajul unor cercuri prea restranse. Chiar si asa… merita!
  In incheiere va rog sa nu renuntati la organizarea Cupei, cu conditii stricte de participare (costume, arcuri, sageti, etc). E un spectacol in sine, care educa observatorii ocazionali la nivel subliminal (garantat, le place). La mai mare!

  • businessma spune:

   Stimate domn, va asiguram de consideratia noastra si va multumim pentru indemnul dvs.! Vom continua organizarea acestui concurs inedit, nu neaparat in ciuda…ciudatilor! Ci mai ales pentru ca am dorit, in urma cu 3 ani, sa reinnodam o traditie, aceea a intrecerilor de tras la tinta cu arcul traditional. Si, intr-adevar, spectacolul costumelor, dar si al maiestriei participantilor, sunt absolut speciale! Va invitam cu mare drag sa urmariti, cel putin ca spectator, si aveti din partea noastra o invitatie speciala pentru cea de a cincea editie a Cupei Cantacuzino!

Spune-ne parerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicata