Termeni si conditii

 1. Bine ati venit. Va multumim pentru vizitarea site-ului www.hanulluimanuc.ro denumit in continuare “Site-ul”. Notiunea de “Site” include de asemenea si newsletter-ul sau mesajele email transmise de Companie. Utilizarea Site-ului este supusa unui Contract de Utilizare intre dumneavoastra, persoana fizica, si S.C ARHONDA S.R.L. (denumita in continuare “Compania”, “noi”).

   

  Contractul de Utilizare este valabil din momentul inceperii vizitarii Site-ului. Continuarea utilizarii reprezinta confirmarea faptului ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Desi speram ca nu este cazul, daca nu sunteti de accord  cu acesti termenii si conditii, puteti in orice moment sa opriti utilizarea Site-ului si Contractul de Utilizare inceteaza.

   

  Termenii si conditiile se aplica unei singure vizite. De fiecare data cand accesati Site-ul se va incheia un nou Contract de Utilizare.

   

  Informatii privind compania:

   

  S.C. ARHONDA S.R.L.

  Adresa: Bucuresti, Str.Batistei, Nr.29, Sector 2

  Contact: e-mail: cafemanuc@hanulluimanuc.ro

  CUI: 21447754

  Numar inregistare: J40/6136/2007

   

  1. UTILIZARE GRATUITA

  1.1.   UTILIZAREA SITE-ULUI ESTE GRATUITA. Pentru confortul dumneavoastra consideram ca este bine sa stabilim acest lucru de la inceput. Compania nu va va solicita niciun fel de plata pentru accesarea Continutului sau a Site-ului.

  1.2.   Cu toate acestea utilizarea serviciilor de accesare a Site-ului, cum ar fi serviciul Internet, servicii de Internet mobil sau servicii de acces la calculatoare legate la Internet nu sunt furnizate de Companie si pot presupun incheierea de contracte cu furnizorii acestora precum si plata anumitor tarife catre respectivii furnizori.

   

  1. Continut

  2.1.   Site-ul reprezinta o brosura electronica prin care va prezentam istoria uneia dintre cele mai vechi cladiri din Bucuresti, important obiectiv istoric, dar si serviciile si produsele (cum ar fi, dar fara a ne limita la: restaurante, cafenele, magazine, evenimente etc), pe care Compania noastra le pune la dispozitia Utilizatorului.

  2.2.   Continutul descris mai sus este inclus in cel putin una din urmatoarele categorii:

  • Continut propriu – in special, dar fara a se limita la logo, design, texte suport, articole, desene, grafica, butoane, fisiere audio, video si/sau alt format si programare;
  • Continutul unor furnizori terti – imagini ale marcilor inregistrate, imagini, link-uri etc.

   

   

   

            Protectie legala

  2.3.   Continutul propriu existent in Site este protejat prin drepturi de autor si prin drepturi asupra marcilor in conditiile legislatiei Romane. Continutul marcat ca fiind al altor furnizori este protejat atat in conditiile legislatiei romane cat si, in special, in baza legislatiei corespunzatoare din tara unde este domiciliat (sau isi are sediul) titularul drepturilor. Continutul furnizat de utilizatori este protejat de drepturi de autor in conditiile legislatiei Romane, titularii drepturilor fiind utilizatorii care au afisat continutul.

   

  Utilizarea normala a Continutului (necomerciala)

  2.4.   In utilizarea normala aveti permisiunea de a accesa Continutul site-ului prin afisare pe echipamentul de acces (calculator, laptop, smartphone, tablete etc.) in scopul obtinerii de informatii.

   

  Utilizari speciale ale Continutului (necomerciala)

  2.5.   Aceasta sectiune se aplica pentru Continutul propriu sau pentru Continutul furnizat de terti.

  2.6.   Utilizarea Continutului furnizat de terti este permis numai prin intermediul unor clauze contractuale.

  2.7.   Aveti permisiunea de a realiza cel mult o copie (screen-shot sau print) si doar in scop informativ si necomercial. Orice asemenea copie trebuie sa contina denumirea Site-ului. Orice copie astfel realizata nu va fi contine modificari, completari, stergeri ale Continutului.

   

  Utilizare comerciala

  2.8.   Utilizarea comerciala a Continutului tertilor afisat in Site este interzisa.

  2.9.   Utilizare comerciala (inclusiv, dar fara a se limita la afisarea continutului pe alte site-uri) este permisa in conditiile in care se furnizeaza sursa, cu link, si numai cu acordul expres, in scris, al Companiei. Pentru a obtine acest acord, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: cafemanuc@hanulluimanuc.ro  si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

   

  Utilizari interzise privind Continutul

  2.10. Prezenta sectiune are titlu de exemplu. Ca regula generala este interzisa orice utilizare care nu este conforma cu cea descrisa anterior ca fiind permisa. Anumite activitati interzise in continuare pot constitui infractiuni sau contraventii conform legislatiei Romane. Compania isi rezerva dreptul de a face, atunci cand considera necesar, demersuri la autoritatile competente pentru a-si proteja interesele legale.

  2.11. Nu aveti permisiunea de a realiza mai mult de o copie a Continutului Site-ului. Nu aveti permisiunea de a distribui sau de a publica in alt mod Continutul prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin Internet. Nu aveti permisiunea de a utiliza tehnologie de framing a Continutului (http://en.wikipedia.org/wiki/Framing_(World_Wide_Web)). Este interzisa restrictionarea, prin orice modalitate tehnica, accesului altor persoane la Continut (cu exceptia persoanelor care se afla sub directa dumneavoastra supraveghere si numai in masura in care acestia, sau prevederile legale aplicabile, permit o asemenea restrictionare). Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru modificarea, completarea, stergerea Continutului. Este interzisa afisarea altui Continut, in special imoral, obscen, pornografic sau ilegal. Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru a face Site-ul inutilizabil sau pentru a-i ingreuna utilizarea (atacuri informatice).

   

   

   

  Continutul unor furnizori terti

  2.12. Site-ul poate contine logo-uri, marci inregistrare, imagini, sau alte lucrari ale unor furnizori terti. Compania nu este agent, societate afiliata, subsidiara, reprezentanta, sau sustinatoare a acestor furnizori terti sau a Continutului acestora. In aceeasi masura, furnizorii terti nu recomanda si nu sustin in mod direct sau indirect activitatea Companiei sau a Site-ului.

  2.13. Ori de cate ori utilizati Continutul furnizorilor terti afisat pe Site intrati intr-o relatie legala cu acestia.

   

  1. Caracterul informativ al Continutului

  3.1.   ATENTIE! Continutul nu are caracter de consultanta profesionala si este doar informativ. Compania nu recomanda, sustine sau promoveaza utilizarea Continutului sau cunostintelor cuprinse in acesta in alt scop decat cel informativ.

  3.2.   Compania va depune toate eforturile, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, pentru a asigura functionarea Site-ului.

  3.3.   Compania isi rezerva dreptul de a completa, sterge sau modifica informatiile din Site fara acordul dumneavoastra.

  3.4.   In cazul in care considerati ca anumite informatii contin erori sau prezentarile sunt inexacte va rugam ne comunicati acest lucru la adresa cafemanuc@hanulluimanuc.ro  pentru a face corecturile necesare.

   

  1. Notificarea abuzurilor
   • In situatia in care considerati ca orice element de Continut sau Site-ul incalca prevederile acestui Contract, este abuziv, imoral, ilegal, incalca drepturile altor persoane (in special drepturi de proprietate intelectuala sau drepturi privind persoana sau viata privata) ne puteti notifica acest lucru la adresa de email cafemanuc@hanulluimanuc.ro
   • In urma notificarii vom analiza cele indicate si vom lua masurile pe care le consideram necesare.

   

  1. Garantii si Raspundere

   

           Garantii

  6.1.   In ceea ce priveste Continutul afisat pe site, Compania nu garanteaza ca acestea se potriveste scopurilor pentru care dumneavoastra doriti sa le utilizati si nu promite capacitatea acestora de a obtine anumite rezultate. Utilizand Site-ul agreati daca informatiile furnizate sunt sau nu aplicabile propriilor dumneavoastra obiective.

  6.2.   Desi s-au depus toate eforturile, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, Compania nu garanteaza in mod absolut ca Site-ul va functiona fara erori sau in mod continuu.

   

  Raspunderea Companiei

  6.3    Orice raspundere a Companiei (inclusiv angajatii, asociatii/actionarii sau societatile afiliate) pentru utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului, a Continutului sau a produselor pe site se va stabili conform prezentei sectiuni.

  6.4.  Compania garanteaza, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, ca Site-ul nu incalca prevederile legale, drepturi de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unor terti. Aceasta garantie nu se aplica Continutului furnizorilor terti.

   

   

  Raspunderea dumneavoastra

  6.5.   Prin incheierea contractului promiteti ca veti despagubi Companiei orice prejudiciu direct sau indirect, efectiv sau provenit din foloase nerealizate, inclusiv pierderi de imagine sau de venituri, cauzat noua prin incalcarea obligatiilor din prezentul contract de catre dumneavoastra sau persoanele care au acces la Site prin intermediul terminalului dumneavoastra.

  6.6.   Clauzele de raspundere raman valabile si dupa incetarea contractului.

   

   

  1. Modificarea continutului Site-ului

  7.1.     Ne rezervam dreptul de schimba continutul sau caracteristicile tehnice ale oricarui aspect al Site-ului, în orice moment, dupa bunul plac. In aceste conditii, acceptati ca va puteti afla in imposibilitatea utilizarii Site-ului, pe perioada modificarilor.

   

  1. Forta majora

  8.1.     Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Nu putem fi facuti responsabili, direct sau indirect, din cauze care nu depind de vointa Companiei. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic utilizat pentru functionarea Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc

   

  1. Alte prevederi aplicabile

  19.1. Prezentul contract se completeaza, acolo unde este posibil, cu toate prevederile legale in vigoare in Romania cum ar fi, dar fara a se limita la cele privind protectia consumatorului, incheierea contractelor prin mijloace electronice, protectia drepturilor de proprietate intelectuala, protectia datelor cu caracter personal si cele privind infractiunile in domeniul informatic, dupa cum este nevoie de la caz la caz.

  9.2.   Orice disputa legata de utilizarea Continutului sau a Site-ului este de competenta exclusiva a instantelor competente din Romania si va fi rezolvata conform legislatiei romane aplicabile la momentul acesteia. Pentru a evita orice dubiu limba originala a contractului este romana. In cazul in care exista conflict intre varianta in romana a contractului si traducerea ei limba Engleza, varianta in romana va avea prioritate.

  9.3.   Alte utilizari ale Site-ului pot fi supuse unor termeni si conditii speciale despre care veti fi informat la momentul potrivit. Cu titlu de exemplu prelucrarea datelor cu caracter personal este supusa Politicii de Prelucrare a Datelor Personale.

   

   

  Va multumim pentru ca ati accesat www.hanulluimanuc.ro !